Mød vores personale

Bonnie Horne Risvig

Dyrlæge – Uddannet i 2010

Bonnie blev ansat som dyrlæge i 2010. I januar 2021 overtog Bonnie praksissen fra Dorte.

”Adfærd hos mennesker og dyr er enormt spændende – det samme er tænderne, som samtidig også kan være meget komplekst. Generelt er vores arbejde virkelig spændende og meget alsidigt fordi vi ikke er større, end at vi kan være med til det hele og kender hinanden ud og ind.”

Sissan Lund

Dyrlæge – Uddannet i 2017

Sissan startede hos Vrønding Dyreklinik i år 2019

”Der er mange forskellige aspekter i det at være dyrlæge – noget af det allermest givende er, at kunne forbedre et kæledyrs tilstand og se hvordan livskvaliteten kommer tilbage, når man som dyrlæge har færdigbehandlet dyret.”

Dorte Lebech

Dyrlæge – Uddannet i 1975

Dorte overtog praksissen i 1978 efter sin far.
I januar 2021 solgte Dorte praksissen til Bonnie Horne. 

”Både smådyr og landbrugsdyr, er spændende arbejde. Og det at have været med helt fra starten af Vrønding Dyreklinik gør, at kendskabet til kunderne og kæledyrene er meget givende”

Ulrik Lavlund

Dyrlæge – Deltid

Ulrik arbejder som dyrlæge, og kommer på klinikken efter behov.

” Det at være dyrlæge er et arbejde, som aldrig bliver kedeligt. Selvom der sommetider er mange af de samme operationer, er det alligevel ikke helt det samme – for patienten og kæledyrsejeren er jo ikke de samme”

Lærke Kristensen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Lærke startede hos os d. 1/11-2022. 

“Mit hjerte brænder for dyrene. De er altid glade og dømmer os hverken på vores udseende eller væremåde. Netop derfor sætter jeg en kæmpe ære i at give dem den bedst mulige behandling, når de er i vores varetægt og at være deres talerør og bindeled mellem dem og deres ejer. Min helt store interesse ligger i anæstesi og adfærden hos dyrene”

Charlotte Allentoft-Andersen

Veterinærsygeplejerskeelev

Charlotte startede som klinikassistent i august 2019, og blev derefter veterinærsygeplejerskeelev i oktober 2019.

”Det at vejlede i foder og afhjælpe eventuelle hudproblemer igennem korrekt fodring, er meget spændende og interessant. Det er ret vildt, hvor meget korrekt fodring kan gøre, for det enkelte dyr.”

Melanie Sørensen

Veterinærsygeplejerskeelev

Melanie startede som veterinærsygeplejerskeelev i år 2018.

”Når vi følger dyrene i deres bedring fra de ankommer til de udskrives, er noget af det mest givende på jobbet som veterinærsygeplejerskeelev.”

Line Brandt Christiansen

Veterinærsygeplejerskeelev

Line startede som veterinærsygeplejerske elev i august 2021.

”Når vi får dyr ind, der skal i narkose eller som er meget syge og svage, så er det enormt givende, at stå og sørge for dem, at de får det bedre, at de kan holde varmen og give dem en helt masse kærlighed. Det at stå der med et sårbart dyr og vide at vores erfaring gør, at vi kan hjælpe dem og passe på dem, er helt fantastisk.”

Mette Forum Hansen

Klinikassistent

Mette startede som klinikassistent i 2021

”De helt små detaljer, som gør at dyrene har det godt hos os – noget helt simpelt som sokker på poterne eller en varmepude, er enormt hyggeligt. Når der skal tages røntgenbilleder er det også virkelig interessant at se, hvad der eventuelt gemmer sig af problematikker.”

Kristine Pedersen

Klinikassistent

Kristine startede som klinikassistent i 2021

”Jobbet som klinikassistent er meget alsidigt og spændende. Der er altid noget at lave, og det kan både bestå af kontakt til kæledyrsejerne, laboratorie arbejde med veterinærsygeplejerskerne eller at være med til klargøring af operationer. Generelt er arbejdet bare rigtigt spændende.”

Trine Beck Pedersen

SoMe Manager

Trine startede som SoMe manager i 2022

”Man ser alt fra en simpel vaccine, til de mere komplekse operationer. Samtidig mærker man også den store kærlighed der er til alle dyrene – uanset hvilket dyr det er. Det er enormt spændende at være med i, og være en del af det sammenhold der er blandt alle de ansatte.”

Heidi Ross

Receptionist


Heidi startede på klinikken i 2023 som receptionist

“Som receptionist møder jeg stortset alle der kommer i klinikken. Det er oftest mig, der tager imod klienterne og deres ejere. God kundeservice betyder rigtig meget for mig, så vores klienter og ejere føler sig trygge og velkomne på klinikken. Desuden synes jeg, at det er super spændende, at vejlede i foder, til både specifikke problemstillinger og også bare til helt almindelig brug”