Mød vores personale

Bonnie Horne Risvig

Dyrlæge – Uddannet i 2010

Bonnie blev ansat som dyrlæge i 2010. I januar 2021 overtog Bonnie praksissen fra Dorte.

”Adfærd hos mennesker og dyr er enormt spændende – det samme er tænderne, som samtidig også kan være meget komplekst. Generelt er vores arbejde virkelig spændende og meget alsidigt fordi vi ikke er større, end at vi kan være med til det hele og kender hinanden ud og ind.”

Sissan Lund

Dyrlæge – Uddannet i 2017

Sissan startede hos Vrønding Dyreklinik i år 2019

”Der er mange forskellige aspekter i det at være dyrlæge – noget af det allermest givende er, at kunne forbedre et kæledyrs tilstand og se hvordan livskvaliteten kommer tilbage, når man som dyrlæge har færdigbehandlet dyret.”

Henrik Agerholm

Dyrlæge

Henrik startede som dyrlæge i september 2023.

“Jeg holder meget af alsidigheden i at være dyrlæge. Der er mange forskellige opgaver at løse, og det er et meget givende job. Der skal være tæt kontakt og dialog med patienternes ejere, og det lægger jeg stor vægt på.” 

Lærke Kristensen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Lærke startede hos os d. 1/11-2022. 

“Mit hjerte brænder for dyrene. De er altid glade og dømmer os hverken på vores udseende eller væremåde. Netop derfor sætter jeg en kæmpe ære i at give dem den bedst mulige behandling, når de er i vores varetægt og at være deres talerør og bindeled mellem dem og deres ejer. Min helt store interesse ligger i anæstesi og adfærden hos dyrene”

Line Brandt Christiansen

Veterinærsygeplejerskeelev

Line startede som veterinærsygeplejerske elev i august 2021.

”Når vi får dyr ind, der skal i narkose eller som er meget syge og svage, så er det enormt givende, at stå og sørge for dem, at de får det bedre, at de kan holde varmen og give dem en helt masse kærlighed. Det at stå der med et sårbart dyr og vide at vores erfaring gør, at vi kan hjælpe dem og passe på dem, er helt fantastisk.”

Sofie Skovgård Jensen

Veterinærsygeplejerskeelev

Sofie startede som klinikassistent  i juni 2023.

I august 2023 startede Sofie som veterinærsygeplejerskeelev.

”Det er et fantastisk og alsidigt job. Der er ikke rigtig nogen dage der er ens, og man kan aldrig helt være sikker på, hvad dagen bringer. At arbejde med dyrene er virkelig givende, og at sørge for, at de får en god oplevelse på klinikken er min fornemmeste opgave!”

Mette Forum Hansen

Klinikassistent

Mette startede som klinikassistent i 2021

”De helt små detaljer, som gør at dyrene har det godt hos os – noget helt simpelt som sokker på poterne eller en varmepude, er enormt hyggeligt. Når der skal tages røntgenbilleder er det også virkelig interessant at se, hvad der eventuelt gemmer sig af problematikker.”

Heidi Ross

Receptionist

Heidi startede på klinikken i 2023 som receptionist

“Som receptionist møder jeg stortset alle der kommer i klinikken. Det er oftest mig, der tager imod klienterne og deres ejere. God kundeservice betyder rigtig meget for mig, så vores klienter og ejere føler sig trygge og velkomne på klinikken. Desuden synes jeg, at det er super spændende, at vejlede i foder, til både specifikke problemstillinger og også bare til helt almindelig brug”

Trine Beck Pedersen

SoMe Manager

Trine startede som SoMe manager i 2022

”Man ser alt fra en simpel vaccine, til de mere komplekse operationer. Samtidig mærker man også den store kærlighed der er til alle dyrene – uanset hvilket dyr det er. Det er enormt spændende at være med i, og være en del af det sammenhold der er blandt alle de ansatte.”

Mette Stübert

Blæksprutte og handy-woman

Mette startede som “blæksprutte” og handy-woman i marts 2023. 

“Jeg elsker at have mange forskellige opgaver ude på klinikken. Jeg er jo nok lidt en blæksprutte, som både står for rengøring og at vedligeholde klinikken både ude og inde”