Sara Lindgaard Kirchheiner

Sara Lindgaard Jensen har været ansat på klinikken siden jan. 2017. Hun kom ganske nyuddannet veterinærsygeplejerske (2016) til os, og har derfor været utrolig interesseret i at arbejde med det ansvar, det medfører. Hun får ”trafikken” til at flyde, og det hun ikke lige selv må/kan klare, deler hun gladelig ud til Bonnie og Dorte.

Til gengæld er især sidstnævnte uhyre glad for, at Sara drikker kaffe: den første medarbejder, der kan det i mange år. Så der er støre sandsynlighed for at der altid er kaffe på kanden.

Sara har ikke selv nogen dyr, men hun har da sin mand Simon. De bor i Stensballe. Hendes interesse for dyr kommer af, at hun er vokset op på landet, omgivet af dyr. Hun har da også gode interesser og, som hun selv formulerer det:

“I min fritid elsker jeg at nørkle med kreative projekter som f.eks. at male og tegne. Jeg holder meget af musik og har også haft faget på A-niveau i gymnasietiden, hvor jeg bl.a. sang og spillede klaver. Jeg bruger min kreativitet meget på jobbet, både i forbindelse med butiksudsmykninger og udstillinger men også generelt i alle dagens store og små gøremål.

Jeg er meget omsorgsfuld som person, hvilket kommer til udtryk i min måde at håndtere dyrene på. Jeg lægger stor vægt på, at dyrene i vores varetægt ikke ”lider unødig overlast” eller er utrygge. En af mine små glæder ved jobbet, er at se et dyr komme glad tilbage på klinikken, da jeg mener, at det i virkeligheden er en af markørerne for, om vores job er godt udført”

Ud over ovenstående, kan jeg nævne, at Sara besidder en god omgang humor.

Sara er på barsel fra midt i februar.

sara-jensen17